Σχετικα με εμας

Η Ιατρική Απεικόνιση ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1983 στη Γλυφάδα. Με πλέον πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία επιδιώκουμε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, ανανεώνοντας συνεχώς τον εξοπλισμό των ιατρείων και αναβαθμίζοντας τις υποδομές μας.

Οι γνώσεις που διαθέτουμε, μας έχουν κάνει σημείο αναφοράς και επίδειξης μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού, για την ποιότητα των ψηφιακών διαγνωστικών εικόνων που βγάζουμε.

Τα τελευταία χρόνια η συστηματική ενασχόληση μας με την οδοντιατρική και γναθοπροσωπική ακτινολογία, οδήγησε στη δημιουργία και δεύτερου ιατρείου στην Κηφισιά, το οποίο εξειδικεύεται σε αυτούς τους τομείς.

Με τους καινούργιους τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακούς τομογράφους οι ασθενείς λαμβάνουν την ελάχιστη ακτινοβολία. Τα ιατρεία μας ακολουθούν πιστά την αρχή ALARA (As Low As Reasonably Achievable), απεικονίζοντας μόνο την πληροφορία που είναι κλινικά απαραίτητη και ελαχιστοποιώντας την αποτελεσματική δόση ακτινοβολίας.

Η στελέχωση των ιατρείων μας εκτός από τους εξειδικευμένους ιατρούς μας, απαρτίζεται από ανθρώπους (τεχνολόγους-διοικητικό προσωπικό) έμπειρους κι επιστημονικά και τεχνολογικά καταρτισμένους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές διαγνωστικές υπηρεσίες προσωποποιημένες και με αφοσίωση.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε διαγνωστικές εικόνες υψηλού επιπέδου και να εξυπηρετούμε τους ασθενείς μας με την αμεσότητα που απαιτεί η σύγχρονη ιατρική και ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Δούσμανη 20Α & Μεταξά

Κολοκοτρώνη 10