ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ιατρική Απεικόνιση | Ακτινολογικό Τμήμα

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Το βασικό πλεονέκτημα της ψηφιακής ακτινογραφίας είναι η δυνατότητα που παρέχει στον ιατρό να επεξεργαστεί την εικόνα για να θέσει διαγνώσεις που ίσως ή να διέφευγαν στην αναλογική. Έτσι με μεγέθυνση, εντόπιση σημείου, αλλαγή στην φωτεινότητα κλπ, η διαγνωστική ακρίβεια είναι πολύ μεγαλύτερη. Επίσης, η ψηφιακή ακτινογραφία έχει λιγότερη ακτινοβολία από την αναλογική και δεν χρειάζονται επαναλήψεις.

ΥΠΕΡΗΧΟΙ

Το υπερηχογράφημα είναι μια απλή διαγνωστική μέθοδος από την οποία με ανώδυνο, ακίνδυνο και αναίμακτο τρόπο και χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, λαμβάνουμε σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του/της εξεταζομένου/ης. Συνοπτικά το υπερηχογράφημα είναι μία εξέταση πρώτης γραμμής στην προσπάθεια του γιατρού για την επίλυση του διαγνωστικού προβλήματος του ασθενούς.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η μαστογραφία σαν διαγνωστική αλλά κυρίως σαν προληπτική εξέταση κυριολεκτικά σώζει ζωές. Η ψηφιακή μαστογραφία είναι εξελιγμένη μορφή μαστογραφίας με σημαντικά πλεονεκτήματα σε κάποιες κατηγορίες γυναικών.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

Με το νέο μας μηχάνημα η μέτρηση οστικής πυκνότητας όχι μόνο ακριβής και αξιόπιστη είναι, αλλά και ταχύτατη. Επιπλέον, διαθέτει νέες τεχνολογίες όπως dual hip (αξιολόγηση και των δυο ισχίων), whole body (ολόσωμη μέτρηση), body composition (λιπομέτρηση) και αναγνώριση καταγμάτων σπονδύλων.

Οσφυικη

Ισχια

Αντιβραχιο

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Στο τμήμα αυτό διεξάγονται ψηφιακές πανοραμικές, κεφαλομετρικές, πλήρης σειρά οπισθοφατνιακών ακτινογραφιών (full-mouth), δήξεως CBCT-3D Dental Scan, απεικονιστικός έλεγχος ΕΝΤ/ΩΡΛ και 4D κινησιογραφία της γνάθου σε πραγματικό χρόνο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη οδοντιατρική και γναθοπροσωπική ακτινοδιάγνωση.