Μηχανηματα - Εξοπλισμος

Ο εξοπλισμός μας και τα μηχανήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνεχώς ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις τις αγοράς, ώστε να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή.

Η τελευταία μας αλλαγή έγινε στο ιατρείο της Κηφισιάς τον Σεπτέμβριο 2023 οπότε εγκαταστήσαμε το υπερσύγχρονο μηχάνημα τομογράφο Planmeca Viso7.

  • Τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό μηχανήμα υπερήχων Mindray.
  • Tα ιατρεία μας είναι εξοπλισμένα με τον υπερσύγχρονο οδοντιατρικό τομογράφο/πανοραμικό CBCT  Viso G7 στην Κηφισιά και ProMax 3D/4D mid στη Γλυφάδα. Και τα δύο έχουν τεχνολογία Ultra Low DoseΤΜ (ULD), με αμιγώς ψηφιακή πανοραμική (τεχνολογία Smart Pan) και κεφαλομετρική. Η 4D κινησιολογία της γνάθου σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζεται μόνο στο ιατρείο της Γλυφάδας.
  • Μόλις εγκαταστήσαμε τον νεό μας ψηφιακό ανιχνευτή του μαστογράφου μας (flat panel). Οι παρεχόμενες εικόνες είναι εξαιρετικές αλλά αυτό που εντυπωσίασε εμάς αλλά και την ακτινοφυσικό μας είναι η εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας που απαιτείται.
  • Το ακτινολογικό μας μηχάνημα Siemens σε συνεργασία με το σύστημα της Agfa DX-M και τους ανιχνευτές υψηλής ανάλυσης (needle point), παρέχουν ακτινογραφίες με υψηλότατη ανάλυση (επιπέδου μαστογραφίας) με πολύ χαμηλή δόση ακτινοβολίας.
  • Σύστημα μέτρησης σκολίωσης, κύφωσης και ανισοσκελίας με μια μόνο ακτινοβόληση σε όρθια στάση (Agfa Full leg & Full spine system).
  • Το μηχάνημα μέτρησης οστεοπόρωσης Hologic είναι σύγχρονης fan beam τεχνολογίας με δυνατότητα να εκτελεί τις κλασικές εξετάσεις αλλά και ολόσωμη σάρωση για αξιολόγηση πχ του λιπώδους ιστού σε κάθε περιοχή χωριστά αλλά και στο σύνολο.
  • Όλες οι εξετάσεις μας αρχειοθετούνται στον server του συστήματος PACS, Agfa Enterprise και στη συνέχεια για περισσότερη ασφάλεια με back up σε ειδικό σύστημα NAS, Q Nap.

Όλες μας οι εξετάσεις συνοδεύονται από film και CD/DVD.

Planmeca Viso G7